2325023556,2325025771 6972338674,6971712745,6972338671 Πολυτεχνείου 62, Ηράκλεια, Σερρών xintzosg@gmail.comΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΙΤΖΟΣ
Γραφείο Τελετών | Ηράκλεια Σέρρες


Το γραφείο τελετών με επικεφαλής το Γεώργιο Χίτζο έχει έδρα στην Ηράκλεια Σερρών, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες με επίκεντρο τον ανθρώπινο παράγοντα.

Σε δύσκολες στιγμές, όπως αυτές της απώλειας των αγαπημένων μας προσώπων, το προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας προσφέροντας τόσο ψυχολογική υποστήριξη όσο και βοήθεια στην οργάνωση των πρακτικών και γραφειοκρατικών ζητημάτων λειτουργώντας με σεβασμό και επαγγελματισμό.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Κατανοώντας τη σημασία κάθε ζωής ως μοναδική, δεσμευόμαστε να παρέχουμε υπηρεσίες που αντανακλούν το σεβασμό και την ευαισθησία που συνοδεύουν τις συγκεκριμένες στιγμές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στο πλευρό σας με 24ωρη εξυπηρέτηση εξυπηρετώντας όλο το νομό Σερρών και τα χωριά Βυρώνεια, Σιδηρόκαστρο, Αμμουδιά, Καρπερή και Ροδόπολη άμεσα και αξιόπιστα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΗΔΕΙΑΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΗΔΕΙΑΣ

Από την πρώτη στιγμή που θα επισκεφτείτε το γραφείο μας έχετε την πλήρη αφοσίωσή μας για να κινήσουμε τόσο τις γραφειοκρατικές διαδικασίες όσο και την οργάνωση της τελετής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ

Το έμπειρο προσωπικό μας είναι στο πλευρό σας για να οργανώσει μαζί σας 40ήμερο, ετήσιο ή 3 χρόνων μνημόσυνο σύμφωνα με τις επιθυμίες και τα οικογενειακά έθιμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ