2325023556,2325025771 6972338674,6971712745,6972338671 Πολυτεχνείου 62, Ηράκλεια, Σερρών xintzosg@gmail.com
hero image
 
 
     
  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΙΤΖΟΣ
Γραφείο Τελετών | Ηράκλεια Σέρρες


Το γραφείο τελετών Γεώργιος Χίτζος παρέχει πλήρη υποστήριξη στο σχεδιασμό και την τέλεση των κηδειών, σεβόμενοι τις προτιμήσεις των κοντινών ανθρώπων του αποθανόντος και τις παραδόσεις τις εκάστοτε οικογένειας.

Από την πρώτη στιγμή που θα επισκεφτείτε το γραφείο μας έχετε την πλήρη αφοσίωσή μας για να κινήσουμε τόσο τις γραφειοκρατικές διαδικασίες όσο και την οργάνωση της τελετής.
 
     
   
 
 
 
 
 
   
     
  Διοργάνωση κηδείας
 
     
 
Επιθυμούμε κάθε τελετή να οργανωθεί με βάση τις αισθητικές σας προτιμήσεις, τα θρησκευτικά σας έθιμα, καθώς και τις οικονομικές σας δυνατότητες, επιδιώκοντας ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση.
 
Στόχος μας είναι, έπειτα από την ολοκλήρωση κάθε είδους τελετής, να μείνει ένα αίσθημα καθησυχασμού και η πεποίθηση πως έγινε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 
 
     
 
 
 
 
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας
Είμαστε στο πλευρό σας με 24ωρη εξυπηρέτηση εξυπηρετώντας όλο το νομό Σερρών και τα χωριά Βυρώνεια, Σιδηρόκαστρο, Αμμουδιά, Καρπερή και Ροδόπολη άμεσα και αξιόπιστα.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2325023556 / 2325025771
 
     
 
 
 
 
 
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΚΗΔΕΙΑ
Φροντίζουμε το τελευταίο αντίο να είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον άνθρωπο και τα αγαπημένα του πρόσωπα, προσφέροντας προηγμένες υπηρεσίες οργάνωσης και τέλεσης θρησκευτικής κηδείας.
     
 
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΗΔΕΙΑ
Γνωρίζουμε πως τα συναισθήματα της θλίψης και της απώλειας είναι ανεξάρτητα των θρησκευτικών πεποιθήσεων. Πραγματοποιούμε την τελετή σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες της επιλογής σας φροντίζοντας για κάθε λεπτομέρεια.
 
     
 
ΚΑΥΣΗ / ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ
Το γραφείο μας αναλαμβάνει ολοκληρωμένες υπηρεσίες που διέπουν τη διαδικασία της αποτέφρωσης, όπου πραγματοποιείται καύση της σορού σε ειδικά διαμορφωμένο κλίβανο. Είμαστε παρόντες κατά τη συντήρηση και μεταφορά της σορού μέχρι και τη στιγμή της αποτέφρωσης.
     
 
ΜΕΤΑΦΟΡΑ / ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΣ
Διαθέτοντας δυνατότητα διασύνδεσης με φορείς και γραφεία τελετών σε κάθε σημείο εντός και εκτός χώρας, παρέχουμε τη δυνατότητα μεταφοράς και τέλεσης κηδείας σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ή του εξωτερικού.