2325023556,2325025771 6972338674,6971712745,6972338671 Πολυτεχνείου 62, Ηράκλεια, Σερρών xintzosg@gmail.com
hero image
 
 
     
  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΙΤΖΟΣ
Γραφείο Τελετών | Ηράκλεια Σέρρες


Το γραφείο τελετών με επικεφαλής το Γεώργιο Χίτζο έχει έδρα στην Ηράκλεια Σερρών, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες με επίκεντρο τον ανθρώπινο παράγοντα.

Σε δύσκολες στιγμές, όπως αυτές της απώλειας των αγαπημένων μας προσώπων, το προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας προσφέροντας τόσο ψυχολογική υποστήριξη όσο και βοήθεια στην οργάνωση των πρακτικών και γραφειοκρατικών ζητημάτων λειτουργώντας με σεβασμό και επαγγελματισμό.
 
     
   
 
 
 
 
 
   
     
  Ολοκληρωμένες υπηρεσίες
 
     
 
Το γραφείο μας αναλαμβάνει διοργάνωση κηδειών (πολιτικών, θρησκευτικών, αποτέφρωση), μνημοσύνων, καθώς επίσης και διαδικασίες επαναπατρισμού ή μεταφοράς σορού με ασφάλεια και συνέπεια.
 
Κύριο μέλημά μας είναι να φροντίσουμε κάθε λεπτομέρεια, λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και απαλλάσσοντάς σας από τα άγχη των διαδικαστικών.
 
 
     
 
 
 
 
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας
Είμαστε στο πλευρό σας με 24ωρη εξυπηρέτηση εξυπηρετώντας όλο το νομό Σερρών και τα χωριά Βυρώνεια, Σιδηρόκαστρο, Αμμουδιά, Καρπερή και Ροδόπολη άμεσα και αξιόπιστα.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2325023556 / 2325025771
 
     
 
 
 
     
  Συνέπεια & επαγγελματισμός


Κατανοώντας τη σημασία κάθε ζωής ως μοναδική, δεσμευόμαστε να παρέχουμε υπηρεσίες που αντανακλούν το σεβασμό και την ευαισθησία που συνοδεύουν τις συγκεκριμένες στιγμές.
 
     
 
 
     
  ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ


Χαρακτηριζόμαστε από πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα της διοργάνωσης τελετών, διαθέτοντας καταρτισμένο προσωπικό, πολυτελή οχήματα και διατηρώντας αξιόπιστες συνεργασίες με επαγγελματίες στον τομέα των ανθοστολισμών, προμηθειών, αναλωσίμων κτλ.
 
     
   
     
  ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 
 
Διοργάνωση θρησκευτικής / πολιτικής κηδείας  
Διοργάνωση μνημοσύνων  
Αποτέφρωση σορού  
Επαναπατρισμός σορού  
Μεταφορά σορού